telefon

 

galerijeadaptacijadekorativni radovienterijeriairbrush


 

Glamurozan stan u danskom stilu Predstavljamo vam stan jednog pisca, fotografa i modnog dizajnera, čije se veštine mogu jasno videti iz njegovog dizajna pomešanog nordijskog, glamuroznog i vanvrenemskog stila.

Glamurozan stan u danskom stilu


Ovaj skadninavski stan nije tipično nordijski, jer nakon svega, pripada Aniki von Holdt, umetniku koji se uporedo bavi sa nekoliko različitih pravaca iz ovog sveta. Kao stilista, fotograf i pisac, Anika je zadivela svet dizajna neverovatnim osećajem za detalje koje sve zajedno možete videti na jednom mestu i u ukupnom izgledu dekora njene kuće. Pored toga, ovaj stan sadrži obilje elemenata iz sfera njenih zanimanja i glamura koji nije tipično danskog stila enterijera.

Glamurozan stan u danskom stilu

Glamurozan stan u danskom stilu

Njen mali stan je smešten u istorijskom delu grada i zgradi koja je stara oko 120 godina, okružena drvećem i vredan je svakog Tim Bartonovog filma. Dizajn ovog stana kompletno je promenjen od strane vlasnika, ali je njegov osećaj originalnosti i stila ostao netaknut - na plafonu se i dalje nalaze gipsani radovi, otvori za odžake su na zidovima, prozori su vešto skriveni, a u enterijeru se nalazi obilje vrata.

Glamurozan stan u danskom stilu

Glamurozan stan u danskom stilu

Anika je izabrala mnohromatsku paletu boja, sa nekoliko kontrastnih elemenata. Može se slobodno reći da je ona koristila minimalistički stil glamuroznih detalja i vanvremenskih elemenata. Anika tvrdi kako obožava da kupuje nameštaj i aksesoare vanvremenskog stila koji poseduju određene nepravilnosti jer oni mogu biti predivni kada ih upotrebljava u širokom ospegu dekorativnih karakteristika. Jasno se može uvideti da vlasnik stana obožava dekorisanje, modu, dizajn i fotografiju koji su uneti vešto u celokupnu tematiku stana.

Glamurozan stan u danskom stilu

Prostorije enterijera su prostrane i savršeno osvetljene, što predstavlja tradicionalne karakteristike skandinavskog stila. Unutra se mogu videti tradicionalni beli drveni podovi i beli zidovi, ali se takođe mogu videti i odvažni dodiri glamura, kao što su uvećane crno/bele fotografije, veliki prefinjeni metalni ramovi ili krznene komponente.

Glamurozan stan u danskom stilu

Izvor: mojenterijer.rs / N.Đ.


reference