telefon

 

galerijeadaptacijadekorativni radovienterijeriairbrush


 

Ženski kutak u enterijeru

Inspiracija za izbor boja, kreativni detalji i prava ženska energija - to je ono što čini ove enterijere obaveznom stanicom na putu ka kutku za dušu!

Ženski kutak u enterijeru


Ako planirate neki lepi poklon za majku, ćerku ili za glavnu domaćicu kuće, evo savršenih ideja za osmišljavanje malog kutka za ženska maštanja i uživanja.

Ženski kutak u enterijeru

Ako se odlučite za samo jednu od ideja koje predlažemo, neće vam biti potrebno mnogo novca, vremena ili truda, ali je mašta neophodna!

Ženski kutak u enterijeru

Naravno, možete urediti i čitav stan u skladu sa ženskom energijom - pametna organizacija prostora u ovom slučaju je imperativ, izbor toplih boja će uneti vedrinu, a zanimljivi detalji prijaće svim čulima.

Ženski kutak u enterijeru

Jedno od zanimljivih rešenja ponudila je i američka firma “DD Ford Konstrakšn”, koja je interesantnim detaljima i izborom boja učinila ovaj ženski kutak punim energije. Ušuškani prostor stvoren je za jutarnju kaficu, čitanje knige ili opuštanje uz slušanje muzike. Višebojni luster baca razdraganu svetlost po sobi. Jednoličnost bele kuhinje razbijena je roze kuhinjskim uređajima.

Izvor: lisa.rs

reference