FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Molerski radovi

 
Molerski radovi


Molerski radovi imaju ključnu ulogu prilikom izvođenja završnih radova u građevinarstvu, prvenstveno zbog razloga što boje svakodnevno utiču na naše živote. Kada uđemo u neki prostor prvo njih primetimo, a tek onda oblike prisutne u njemu. Takođe, dokazano je da boje utiču na našu psihu.

S planiranom upotrebom boja, tekstura i uzoraka, možemo uticati na naše opažanje i tako postići da nam se pojedini arhitektonski elementi i celokupan prostor čine drugačiji. Pri tome želimo ambijent što više prilagoditi našim željama i osećanjima.

Spomenutoj potrebi za željenim nijansama pridružuje se i čisto praktična potreba za redovnim, obnavljajućim bojenjem, bilo da je rezultat dečjih slikarskih umetnosti, kuhinjskih nezgoda, otisaka prstiju svih generacija, zamene nameštaja ili sasvim jednostavno kao rezultat želje za promenama.

Pročitajte nekoliko korisnih saveta za uređenje Vašeg prostora.

U molerske radove koje izvodimo ubrajaju se sledeći radovi:

- krečenje stanova u cilju osvežavanja stare boje
- gletovanje i krečenje poludisperzijom, disperzijom u svim tonovima
- najkvalitetniji moleraj sa najboljim glet masama, brušenjem zidova savremenim mašinama i krečenjem bojama najboljeg kvaliteta radi postizanja izuzetnih efekata
- farbanje radijatora, vrata, prozora, ograda...
- uklanjanje dotrajale boje, tapeta
- popravke oštećenja na zidovima i plafonima prilikom drugih radova

Koristimo sve vrsta materijala prema Vašoj želji, od poludisperzija do najkvalitetnijih boja renomiranih stranih proizvođača.

Molerski radovi se obavljaju čisto, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

 

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti