FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Izaberite stil

Esencija

"Esencija" je mešavina stilova: softisiciranog, šik, elegantnog. Ovaj stil donosi transparentnost i lakoću. Kombinacija boja može biti tamna ili svetla, prošarane sirovim nijansama ili pomešane sa njima. Svakodnevni život i rad u ovakvom ambijentu je umetnost življenja.

Baštenski šik stil

Sastoji se od pravih materijala i neutralnih boja, sa umirujućim nijansama: bež, baron, tupe, drvo, zelena pistacija, anis, dok sive nijanse kombinuju sirovine i pleteno pruće, a za posteljinom u ovim bojama jednostavno ćete pošizeti!

Ekologija

Prirodni materijali, lan i drvo, daju svežinu i život dekoru i dodaju vrednost vašem prostoru sa mekim i prirodnim bojama. Ujedno, sa odgovarajućom dekoracijom činite da sačuvate prirodu materijala.

Tinejdžerski stil

Nudimo fluoroscentni stil, moderаn, sa živim i šаrenim bojama, uvek u trendu svakog tinejdžera, koji žele intimu u svojoj sobi, ali i da sačuvaju poneku tajnu.

Pop Art

Blistave boje, crvene, žute, plave električne... Dizajnirani i originalni okviri... To je kao strip u trendu!

Na obali

Mešavina nameštaja i zidova boje školjki, čiji eho skoro možete i čuti. Napravite svoj dom sa autentičnim materijalima, od drveta oslikanog sivom, tigete, belom sa primesama metalik... Imaćete utisak da šetate po peščanim obala Sen Tropea...

Minimalistički

Minimalistički enterijer sa atmosferom koja evoluira. Štedljivo i pažljivo odabrani pribor, materijali i teksture koji pomažu da se izraze osećanja spokojstva, a svetlost postaje najvažnija u ovom ambijentu.

Barok

Ultra glamurozni stil, obnovljan od strane dizajnera, sa prelepim slikama Sofije Loren, Marlona Branda, Merilin Monro uklopljenih sa česterfild stolicama, srebrnim, crnim ili zlatnim komodama i izgledom u stilu Luja XVI.

Roze šik

Stil vrlo ženstven i romantičan! Donosimo vam bujn cvetove Engleske, jastuci i nameštaj u starom duhu, koji se sastoji od pastelnih boja koje predstavljaju čistoću. (Savet: Idealno za svakodnevni boravak žene i devojke)

A la Buvljak

Skup starog drveta i izbeljene patine stvara čisti unutarnji "stari" svet, izrađen od drveta. Pravi materijali koji se stapaju s drugim stilovima (npr. retro stil).

Dečiji

Soba je prvi privatni prostor za decu, ukras je bitan za decu koja jednostavno preuzimaju vlasništvo nad tim prostoru. Svako dete učestvuje u njegovom biranju, slušamo ih, i sa vama ćemo izabrati boju u sobi, uzimajući u obzir ono što dete želi (znajući da će meke boje pomoći).

Razuverenost

Poboljšanje prostora za osobe s invaliditetom je pitanje za kuće namenjene za njihove živote. Ograničenost stambenog prostora, podovi i kupatila su zajednički problemi i štetni za kontinuitet života, pogotovo ako je potrebna medicinska pomoć. Promene u prostoru ispitujemo na zahtev, nudimo spojene spratove, proširena vrata, funkcionalni nameštaj i što jednostavnije i manje opasne aparate i toalete preuređene invalidima.

Kovano gvožđe Toskane

Uglavnom se sastoji od nameštaja od kovanog gvožđa, smeđih ili crnih jastuka u nijansama bež, slonovače, bele, dajući vam romantično i sveže okruženje. (Savet: U poslovni prostor staviti orhideje ili cveće iz vaše bašte).

Zen

Stav minimalistički, Zen atmosfera koja prevladava u tom stilu. Japanski stil atmosfera, rafinirani, miran, opuštajući i pesnička slika tradicionalnog japanskog krajolika (cvetovi trešnje, šuma bambusa, mali potok i ribnjak, drvo...). Boje su neutralne i prirodne boje kao što su bela, bež, siva, crna ili povezane s crvenom bojom. Nameštaj je niski, pun ravnoteže i sklada, minimalistički, jednostavan i lišen svih suvišnih ukrasa. Izrađeni od drveta, lakiran u mat crnoj ili crvenoj boji.

Industrial

To je kombinacija gvožđa, drveta i metala svih vrsta, iz raznih vremena, trošni i stari ormari iz fabrika, osnovanih davnih godina koji su patili kroz vreme i restaurirani kako bi izgledali kao neo-dizajn, u kombinaciji sa elegantnim nameštajem. Boje su bež, bela, siva, smeđa, boja čelika...

Dvorski vez

Stil dvorac, profinjenost, veliki lusteri, velike kamini i venci, krović kreveta, udobnost nameštaja. Sasvim neodređen ukus je igrao na starim materijalima oslikanih bojama "u trendu", mat, odgovarajuća lepa ogledala, svećnjaci, koji će učiniti da želite da budete princ ili princeza.Zato, ukažite poverenje najboljima - "MAGIC WALL"-u!

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti