FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Bungalov ETNA

 

Kada se spoje stari stil uređenja i moderan pristup dobije se nešto zaista fantastično.

Bungalov ETNA

Nedavno je dovršeno renoviranje jednog bungalova koji nosi naziv ETNA, a finalni rezultat je zadivljujući. Stil s polovine prošlog veka ogrnut modernošću uz paletu boja koja se proteže kroz pustinju Saharu učinio je da ovaj bungalov dobije potpuno nov izgled.

Bungalov ETNA

Bungalov ETNA

Unutrašnjost bungalova za čiji dizajn je zaslužan Studio Robert McKinley, nalazi se u Njujorku i ispunjena je nameštajem i dekorom koji deluje opuštajuće i inspirativno. Prvobitno sagrađen 1958. godine ovaj bungalov je sadržao četiri spavaće sobe i tri kupatila na prostoru od oko skoro pola hektara. Pronašavši inspiraciju u nisko postavljenim modernim linijama ovog zdanja, studio je napravio mešavinu zemljanih tonova, prirodnog kamena i belih zidova kako bi stvorio prostor u kom je zadovoljstvo boraviti.

Bungalov ETNA

Primarni vodič pri izboru glavne palete za ovaj bungalov su nijasne koje se sreću u pustinji Sahari. Ove boje su pomešane sa izbeljenim plavetnilom, pri čemu je stvoreno vrlo mirno i prijatno okruženje. Takođe enterijer je ispunjen i različitim vintage predmetima kao i dekorativnim detaljima koje je dizajnirao Robert McKinley lično.

Bungalov ETNA

Glavni prostor u ovom bungalovu je otvorenog tlocrta, a prvo što se u njemu primeti je sofa u boji senfa i veliki kaktus koji ponosno stoji kraj prozora. Ovaj kutak se smatra prostorom za čitanje i uživanje u dnevnom svetlu. Trpezarijski sto sa stolicama se nalazi naspram ovog kutka, a do njega je smeštena elegantna kuhinja. Obe prostorije su preplavljenje svetlošću, što je doprinelo još prostranijem utisku. Preko puta kuhinje nalazi se dnevni boravak do kog je postavljena moderna peć na drva.

Bungalov ETNA

Umetnička dela raspoređena su unaokolo, a njihovoj vidljivosti u prostoru doprinosi krovni prozor koji se nalazi iznad dnevne sobe. Spavaća soba je opremljena nameštajem koji daje naklonost stilu s polovine prošlog veka, akcentujući pri tom moderan pristup.

Izvor: Digs Digs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti