FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Komforan brazilski stan sa duhom devedesetih

 

Predivna stambena jedinica savremenog stila dolazi sa smisleno očuvanom estetikom devedesetih godina, kojoj je pružena idealna količina modernog osećaja.

Komforan brazilski stan sa duhom devedesetih

Interesantno dizajniran kako bi predstavljao jednu eru, enterijer smešten u brazilskom Sao Paulu, nedavno je prošao kroz projekat potpunog redizajniranja. Brazilska arhitektonska firma Tria Arquitetura bila je zadužena za menjanje nekih zastarelih detalja, uvećanje prirodnog svetla i dodavanje inovativnih tehnologija širom enterijera.

braz2

Prostrani stan od 260 m2 dobio je novi otvoreni plan prostora, kao i svežu paletu neutralnih boja, zajedno ga čineći udobnim i veoma svetlim. Dnevni boravak finiširan je neutralnim nijansama, sa nekoliko detalja u akcentnim tonovima, dok balkon u punoj širini ispunjava njen prostor prirodnom svetlošću. Novo stepenište je izgrađeno upotrebom dva različita materijala, belog betona u donjim delovima i segmenata od drveta iznad četvrtog stepenika.

braz3

braz4

Glavna spavaća soba predstavlja veoma spokojan prostor sa postavljenim krevetom i komfornim nameštajem modernog stila sa sredine prošlog veka. Glavno kupatilo integrisano je u plakar radi dodavanja komoditeta i privatnosti, namenjenih za stvaranje osećaja nalik onom u spa centrima. Kućna kancelarija dizajnirana je na jednom unutrašnjem balkonu sa pogledom na glavni stambeni prostor ispod.

braz5

braz6
braz7

Kuhinja dolazi u nešto skromnijem izdanju, njen ambijent finiširan je sivim drvenim elementima, veoma uglađenog i šik izgleda, a dodatno, tu je i mala trpezarijska niša sa visokim barskim stolicama. Vertikalni živi zid kreiran je na enterijernoj strani i oslanja se na spoljnu terasu, tako da dobija obilje prirodne svetlosti. Unutrašnjost ovog velelepnog stambenog prostora poseduje tople note i prirodne karateristike, omogućujući svojim vlasnicima maksimalan komfor tokom boravka u svakoj njegovoj prostoriji.

braz8

braz9

Izvor: DigsDigs / mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti