FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Letnji trend uređenja dnevne sobe

 

Leto kao najlepše i najinspirativnije godišnje doba daje nam odrešene ruke po pitanju uređenja prostora u kom živimo.

Letnji trend uređenja dnevne sobe

U svoj svojoj lepoti i osunčanosti, ono nam daje mogućnost da stvaramo istinska remek dela unutar svog doma. Leto nas izaziva da eksperimentišemo sa bojama i svoj enterijer obogatimo dopadljivim nijansama koje nagoveštavaju dolazak tropskih noći.

Letnji trend uređenja dnevne sobe

Kada govorimo o sezonskim trendovima i idejama, obično su nam na vrhu liste uređenje kuhinje ili spavaće sobe. To je razumljivo jer u njima zaista provodimo dosta vremena. Ali šta je sa dnevnom sobom? Nepravedno zanemarena, dnevna soba kao da se svesno zaobilazi, a upravo letnje doba je savršeno za dekoraciju i promene u njoj.

Letnji trend uređenja dnevne sobe

Najčešće se ljudi opredeljuju za neutralne tonove kada je dnevna soba u pitanju. Izbegavanje svetlih tonova je princip koji se primenjuje kako ne bi delovala previše osevetljeno i samim tim nametljivo. Međutim, savremeno doba u kom živimo i dolazak leta nam pružaju mogućnost da istražimo nov spektar letnjih svetlih tonova.

Letnji trend uređenja dnevne sobe

Svetle, ali u ovom slučaju pastelne boje savršen su izbor za uređenje enterijera ovog leta. Tekuća godina donela nam je vrlo zanimljivu paletu, udaljavajući nas od standardnih bež, belih i krem nijansi. Svakako postojeće boje je moguće zadržati ako im se doda doza novih atraktivnih pastelnih tonova.

Letnji trend uređenja dnevne sobe
Letnji trend uređenja dnevne sobe

Svakako najpoželjnija, istinska boja leta je mint zelena. Ne viđa se često na zidovima i u vidu dekora dnevne sobe, ali je ovog leta i više nego poželjna. Potrebno nam je nešto što će probuditi okruženje u kom provodimo najviše vremena. Upravo ova nijansa zelene boje je u stanju da podstakne našu maštu i navede nas da svet posmatramo kroz vedriju prizmu. Modni stručnjaci i dizajneri enterijera se slažu da je mint zelena hit ovog leta. Bilo da se radi o zidovima, zavesama, draperijama, tepisima, jastucima na garniturama za sedenje ili nekim drugim detaljima u dnevnoj sobi u mint zelenoj boji, sa njom ne možete preterati.

Izvor: Decoist

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti