FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Mala dnevna soba u belom

 

Prioritet većine ljudi prilikom uređenja savremenog doma jeste vizuelno povećanje prostora.

Mala dnevna soba u belom

Ovom se teži pre svega kako bi se stvorio prostor prijatan za svakodnevni boravak. Međutim nije uvek jednostavno naći savršen balans između forme i funkcionalnosti. To zahteva dosta pažnje i kompromisa kada su u pitanju boje, tonovi i teksture za oblikovanje pozadine, ali i nameštaja u prostoru.

Mala dnevna soba u belom

Jedna od najpopularnijih ideja za dekor dnevne sobe jeste upotreba bele boje. Ona na suptilan i nenametljiv način doprinosi stvaranju modernog koncepta uz mogućnost kombinovanja različitih stilova. Ukoliko raspolažete dnevnom sobom male kvadrature, utoliko je preporučljivije da posegnete za belom bojom. Ista svojim prisustvom uvećava prostor u vizuelnom smislu i daje vam neograničenu slobodu po pitanju dizajna.

Mala dnevna soba u belom

Mala bela dnevna soba je savršen izbor za sve one koji znaju šta žele i sa čim raspolažu. Ista predstavlja ujedno dobar način da ne potrošite ni mnogo novca ni mnogo vremena na uređenje prostorije u kojoj ćete svakodnevno boraviti.

Mala dnevna soba u belom

Najbolje male dnevne sobe u belom su one u kojima se oseća kontakt s prirodom. Drveni elementi, biljke u saksijama, pejzaži na zidovima i sl.daju im posebnu notu šarmantnosti, čineći da se prostor vizuelno čini većim nego što zapravo jeste jer bela boja služi za otvaranje. Male bele dnevne sobe su savršene i za mestimične dekorativne elemente u jarkim bojama, koje razbijaju belinu. Od tradicionalnih belih, preko savremenih do minimalističkih dnevnih soba – izbor je neverovatan.

Mala dnevna soba u belom

Bela predstavlja osnovnu a samim tim i najlakšu boju za upotrebu. Ona je zapravo odsustvo boje, i u tom smislu vam daje odrešene ruke da se poigravate njom. Ako težite eleganciji, ne treba mnogo da se udaljavate od centralne bele boje. Dovoljne su nijanse iste da bi se stvorio fenomenalan utisak. Osim što prostoriji daje širu sliku i svežiji izgled, bela boja olakšava i širenje prirodne svetlosti. U tom pogledu ona neočekivano popravlja naše raspoloženje.

Mala dnevna soba u belom

Život u belom svakako se razlikuje od koncepta života na kakav smo u većini slučajeva navikli, ali isti zaista osim što predstavlja izazov, donosi sa sobom novu perspektivu. Isti je odvažan, snažan i upečatljiv.

Izvor: Decoist

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti