FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera


Brunswick West House je kalifornijski bungalov kreiran od strane kompanije Taylor Knights. Arhitektonski studio je razvio projekat malih renoviranja i modernih dodataka, koji nastavljaju konekciju između celokupnog enterijera i bašte.

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Umesto rekonfigurisanja originalnog doma po visokim troškovima, arhitekte su odlučile da kreiraju potpuno nov ulazni segment od prilaznog puta oivičenog živom ogradom. Ovaj plan razdvojio je dom na dve polovine, od kojih se ona originalna sada koristi kao privatna površina, dok je novi dodatak sastavljen od prostorija namenjenih zajedničkim aktivnostima.

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Ekspanzija poseduje tri zida od cigle ofarbana belom bojom i uparena je sa tamnim drvetom na plafonu, radi stvaranja modernog, ali komfornog kontrasta, pre svega. Male niše su formirane kako bi ponudile mesta za sedenje i odmaranja ili uživanju u vremenu provedenom sa porodicom. Nadstrešnice su kreirane kako bi tokom vrelih letnjih dana blokirale jake sunčeve zrake, istovremeno propuštajući svetlost tokom hladnih zimskih meseci.

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Kuhinja kombinuje crne niske elemente sa prirodnim drvenim komadima smeštenim iznad i savršeno održavanim svetlošću koja se probija kroz svetlarnik. Nameštaj je moderan i odvažan, savršeno se uklapajući u prostor i čineći ga relaksirajućim. U kuhinjskom delu postoji obilje velikih prozora u vidu trougaonih otvaranja i velikih staklenih vrata koji pomažu vlasnicima da stupe u eksterijer ili trpezariju. Sva prozorska okna ispunjavaju prostor prirodnom svetlošću i čine ga generalno, gostoljubivijim.

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Moderan porodični dom kontrastnog enterijera

Spoljni prostor možda jeste mala terasa sa nekoliko stolica i prelepim travnjakom ispred, ali je namenjen savršenom odmoru i uživanju na suncu. Životni prostor je finiširan belim zidovima od cigle, tamno ofarbanim plafonskim strukturama, dok se ispod jednog prozorskog segmenta nalazi predivna klupa sa nekoliko komfornih stolica, koje dalje pružaju uživanje u predivnom prirodnom okruženju.

Izvor: DigsDigs / mojenterijer.rs

 

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti