FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Šarmantne male skandinavske trpezarije

 

Ponekad i mali prostor u sebi krije veliki potencijal.

Šarmantne male skandinavske trpezarije

Maksimalno iskorišćenje prostora imperativ je savremenog doba. Ako postoji stil koji doprinosi tome da se mali prostor iskoristi na najbolji mogući način, onda je to svakako skandinavski. Njegova jedinstvenost, prilagodljivost i funkcionalnost čine ga savršenim za ograničen enterijer i mali kućni budžet.

Šarmantne male skandinavske trpezarije

S druge strane, on nije rezervisan isključivo za male prostorije. Čak i ekspanzvnijim rezidencijama skandinavski stil može dati neophodu notu elegancije i osveženja. Unoseću sklad u sam prostor, stil ulepšava kompletan enterijer ističući pri tom vaš istančan ukus. Suština ovog stila je da stvari ostanu na svom mestu, dobro organizovane i da vam omoguće maksimalnu efikasnost.

Šarmantne male skandinavske trpezarije

Skandinavske trpezarije vrlo često izgledaju znatno veće nego što zapravo jesu zahvaljujući neutralnim tonovima pozadine koja je prisutna, kao i minimalnoj filozofiji ukrašavanja. Uređenje malih trpezarija generalno je dosta zahvalnije od onih većeg formata. Čak i mali detalji u boji ili zelenilo u uglu mogu im dodati neophodnu vedrinu.

Šarmantne male skandinavske trpezarije

U malim skandinavskim trpezarijama se oseća skladnost, privlačnost i spokojstvo bez oduzimanja teme i celog ambijenta dnevnog boravka koji se oko njih nalazi. Od ultra malih trpezarija kojima dominira ovaj stil pa sve do skromno prostranih - svaka od njih nosi sa sobom poseban pečat i duguje upravo ovom stilu svoju jedinstvenost.

Šarmantne male skandinavske trpezarije

Ako volite belu boju, lako će vam biti da prigrlite skandinavski stil uređenja trpezarije. Sa ciljem da se maksimalno istakne prirodna svetlost u ovim trpezarijama, one su obavijene svetlim tonovima i naslikane na neutralnoj beloj podlozi. Belina vam daje dodatnu dozu fleksibilnosti da vašu malu skandinavsku trpezariju uklopite u stil koji inače dominira vašim domom.

Izvor: Decoist

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti