FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Savremeni porodični stan sa neverovatnim pogledom

 

Ovaj savremeni penthaus u Melburnu, ispunjen je prirodnom svetlošću, kreiran trendi materijalima i finišima, sa odvažnim dizajnerskim elementima.

Savremeni porodični stan sa neverovatnim pogledom


pog2

Tom Robertson Architects kreirali su moderni dom na nebu, nazvan Holly Penthouse, za četvoročlanu porodicu koja živi u St Kilda Hil, četvrti Melburna. Stan površine 375 kvadratnih metara izdiže se u visinu i nudi neverovatni pogled na grad uz pomoć prozora od poda do plafona, dajući enterijeru otvoreni osećaj i iluziju većeg prostora.

pog3

pog4

pog5

Kuhinja ovog penthausa poseduje bele minimalističke ormariće i radne površine kreirane od kamena sa odgovarajućim detaljima na zidovima, zajedno sa masivnim centralnim ostrvom i tamnim elementima. Jedan zid kuhinje je glaziran, tako da je prostor ispunjen prirodnom svetlošću, što je zaista sjajno.

pog6

Dnevni boravak odvojen je od trpezarijskog prostora betonskim kaminom i policama, dok je prostor trpezarije dekorisan teget stolicama i stolom napravljenim od svetlo obojenog drveta. Dnevni boravak ispunjen je udobnim braon kožnim komadima nameštaja. Oba prostora sadrže različite elemente, ali su na neki način, ako ne stilski, onda ambijentalno povezani jedni sa drugim, uz pomoć energije kojom zrače i ambijenta prijatnosti, topline i udobnosti koje nude svojim vlasnicima i njihovim posetiocima.

pog7


pog8

Kupatilo je urađeno sa sivim pločicama koje su nalik kamenu, zarad postizanja prirodnog i opuštenog izgleda. Jedan dečiji prostor dobio je pastelnu dekoraciju, dva udobna kreveta i definitivno pripada devojčici, dok je druga dečija soba dekorisana nagoveštajima crne boje i svakako pripada dečaku.

Savremeni porodični stan sa neverovatnim pogledom

Asortiman prirodnih materijala unosi toplinu u ovaj savremeni dom, poput plafona od drveta i podova od hrastovine. Osim toga, ovaj stan ima i svoje privatno dvorište sa pogledom na Melburn, koje je dekorisano pločicama i betonom, a poseduje trpezariju na otvorenom, gde će vam svaki obrok biti ukusniji upravo zbog pogleda na grad.

Izvor Digs Digs / mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti