FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Stilski dizajnirana garsonjera u Barseloni

 

Kada se radi o velikim gradovima, svaki centimetar prostora je dragocen, a u metropolama kao što je Barselona, mala, stara garsonjera predstavlja zlatni rudnik prepun mogućnosti.

Stilski dizajnirana garsonjera u Barseloni

Sve je daleko bolje kada posedujete kreativne ljude kompanije YLAB Arquitectos koji mogu transformisati 38 m2 stambenog prostora u moderno, funkcionalno prebivalište sa karakteristikama koje štede prostor i savršene su za urbana okruženja. Dizajniran kako bi prikrio sav nered, uvećao dostupan prostor funkcionalnost i estetiku, ovaj stan osigurava svoju ličnost, a svoje vlasnike i posetioce može inspirisati i potpuno očarati.

barsa2

barsa3

Definišući aspekt restauriranja ovog stambenog prostora definitivno predstavljaju specijalno kreirani stolarski segmenti u satensko lakiranim finišima prirodnog hrasta, koji može biti viđen u čitavom enterijeru i pruža prirodne konotacije. Kada stupite u ovaj stan može vas prijatno iznenaditi način na koji toplo drvo pažljivo prepliće svoje osobine sa savremenim belim finišima, ali i načinom na koji centralna jedinica u kojoj se nalazi kuhinja i radna stanica predstavljaju integrisan dizajn pomešanih, različitih funkcionalnosti i dekorativnih predmeta u suprotnim prostorijama.

barsa4

U enterijeru garsonjere vidno je pojačan vizuelni i teksturni kontinuitet stilova besprekordnog dekora, zaduženog za izmenu svakog pojedinačno i svake prostorije u stanu. Ova uniformisanost vidljiva je čak i u kupatilu, u kojoj bela boja i drvena tema nastavljaju da stvaraju neutralne pozadine i predivne plutajuće elemente nameštaja.

barsa5

barsa6

Stari prozori zamenjeni su modernim prozorima, dok predivni sklapajući krevet može biti izvučen tokom noći sa lakoćom, pretvarajući prostranu dnevnu sobu u spavaći prostor po potrebi. Predivno LED osvetljenje zajedno sa modernim klasicima kao što je Paulistano fotelja, dodaje još jedan sloj sofisticiranosti, na takav način da je veoma lako zaboraviti da je ovo nekada bio zaboravljen stan nepodoban komfornom životu.

Izvor: Decoist / mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti